top of page

NanoTech Solutions Norway AS inngår samarbeid med NTT AT

NTSN inngår samarbeid med NTT AT om distribusjon av produktserien Hirec®. Dermed har NTSN eksklusive rettigheter for salg av denne unike produktporteføljen. Hirec® Systems er en serie produkter designet for å hindre dannelse av snø og is på telekommunikasjons utstyr, rotorblader for vindturbiner og øvrig infrastruktur.

 

I tillegg gir Hirec® overflaten en kontaktvinkel på over 150°, som medfører en ekstrem vannavvisende effekt.

NEW blue NTT_Horizontal.jpg
nano4you-logo.jpg

NanoTech Solutions Norway AS tilegnes rettigheter fra nano4you

NTSN er nå offisiell forhandler av overflateteknikk basert på nanokjemi og partikler fra selskapet Nano4You. Nano4You har levert utmerkede løsninger for alle typer overflater i en årrekke.

 

Produktene fra Nano4You utvider dermed NTSN sin produktportefølje ytterligere og kan nå tilby anti-mikrobielle forseglinger og mikrobarrierer.

Samarbeid med UltraTech

NanoTech Solutions inngår en forhandleravtale med UltraTech´s rettighetshaver i Norge. Vi gleder oss til å jobbe videre med Ultra-Ever Dry og Gentoo.

Ultratech.png
Final-Logo-Onyx-Scandinavia---1100x600-t

NanoTech Solutions Norway AS inngår eksklusiv avtale med WakTech

NTSN og WakTech inngår avtale om forhandlerettigheter for Skandinavia. WakTech er eier av merkevaren Onyx Coating som er en innovativ og revolusjonerende behandling til kjøretøy.

 

Inngåelse av avtalen støtter NTSN's satsning innen bil, MC, bobil og andre kjøretøy, og tilbys i store deler av Skandinavia allerede. NTSN vil markedsføre og etablere Onyx i hele Skandinavia innen 2021.

bottom of page